Observatori Ciutadà Municipal de Santa Eulària des Riu empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok
Qui som
Som un grup de persones amb inquietuds en la participació política ciutadana. Unides per un projecte comú que és el de promoure una ciutadania vigilant; tant cap als seus representants, siguin del color polític que siguin, com a l'acció que duen a terme. Amb especial èmfasi en l'ús que se li dóna als diners públics.

Entre els nostres objectius es troben:
  • Fomentar la transparència
  • Depurar responsabilitats
  • Empoderar la ciutadania

Ens hem constituït com una associació apartidista i no lucrativa sota el nom de "Associació Observatori Ciutadà Municipal de Santa Eulària des Riu".


La comunitat OCM

A Eivissa tenim per ara dues OCMs en marxa, el OCM de Vila i el  OCM de Santa Eulària, units en un projecte comú anomenat OCAE (Observatori Ciutadà per l'Auditoria d'Eivissa). La nostra intenció a llarg termini és crear un Observatori Ciutadà Municipal a cada municipi de l'illa.La comunitat OCM és una xarxa d’Observatoris Ciutadans Municipals independents, autogestionats i assemblearis que treballen en xarxa, posen a disposició de la ciutadania els pressupostos municipals, agiliten la participació a través de les consultes recolzades per la resta d’usuaris i estenen els nodes.

Si vols més informació, pots visitar aquesta web: http://ocmunicipal.net/